Bugün Pamukova'da hava sıcaklığı 40 derecenin üstüne olacak! Gecede bunaltıcı olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bugün Pamukova'da hava sıcaklığı 40 dereceyi geçecek.

Büyütmek için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Pamukova'da bugün hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkarak bugün 41 dereceyi görecek.

O SAATLERE DİKKAT!
Özellikle saat 12:00 15:00 arası hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkacak. En önemli detay ise hissedilen sıcaklık ile hava sıcaklığının 41 derece olacak olması.

GECE SERİNLEYECEĞİNİZİ DÜŞÜNMEYİN!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu tahminlere göre akşam saat 21:00'a kadar hava sıcaklığı 32 derece olacak. 21:00'dan 00:00' kadar ise hava sıcaklığının 27 derece olması bekleniyor. Gece saatlerinde ise en düşük sıcaklık 25 derece olacak.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak çarpmalarına karşı vatandaşları tekrar uyardı.

06 Ağu 2021 - 12:55 Sakarya/ Pamukova- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.