Yok artık! Hastane Acil Servisinde doktor yok !

Pamukova İlçe Devlet Hastanesinde doktor olmadığından acil hasta kabul etmeyince hastalar Geyve Devlet Hastanesine yönlendiriliyor..

Pamukova İlçe Hastnesi Acil Servisi doktor olmadığından hasta kabul etmiyor. Acil servis doktorunun izinli olması, yerine bakacak olan doktorunda raporlu olması nedeni ile Pamukova İlçe Hastanesinde doktor sıkıntısı yaşanıyor. Acil Servise muayane için gelen hastalar ise Geyve Devlet Hastanesine sevk ediliyor.

Pamukova İlçe Hastanesine muayeneye giden hastalar Acil serviste doktor omadığı için kabul edilmezken, muayene için hastaneye giden vatandaşlar, acil serviste doktor olmamasına tepki gösterirken, " 30 bin nüfuslu İlçenin hastanesinde doktor yok. Bizi Geyve Devlet Hastanesine yönlendiriyorlar. Yazıklar olsun. Bu nasıl bir sağlık anlayışıdır. Pamukova sahipsizmi " diyerek tepki gösteriyorlar.

Pamukova İlçe Hastanesi yetkilileri ise yaşanan doktor krizini aşmak için çare arıyor.

14 Mar 2019 - 13:17 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.