Yine Safa Giyim Yine Bir İlk..

Safa Giyim Pamukova da yine bir ilki gerçekleştirdi ve Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim mağazası görkemli bir törenle açıldı..

Yine Safa Giyim Yine Bir İlk..
Yine Safa Giyim Yine Bir İlk..
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova da hizmete girdiği günden bu yana kaliteli markaları müşterilerinin beğenisine sunan Safa Giyim, Pamukova da yine bir ilke öncülük etti ve Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazasını düzenlenen törenle açtı.

Kaliteli Markaları uygun fiyatlar ile müşterilerinin beğenisine sunmayı hedefleyen Safa Giyimin Çarşı içinde yeni mağazasının açılışında yöreye ait oyun havaları ile çalgı ekibi açılışa renk kattı.

Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazasının açılış kurdelesini yapılan dualar sonrası Pamukova belediye başkanı Cevat Keser yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazası sahibi Safa Şahin, amaçlarının kaliteli markaları müşterilerine uygun ve indirimli fiyatlarla sunmak olduğunu ifade ederek “ Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kaliteli markaları ve bol çeşidi değerli müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle müşterilerimiz memnuniyeti bizim için çok önemli. Bunun içinde kaliteli marklarla müşterilerimizin güvenine layık olmak gayret ediyoruz. Yeni mağazamızda yine giyimde ve ayakkabı da kaliteli markalar indirimli fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunduk. Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz “ dedi.

AÇILIŞTAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazası Açılış paylaşan: pamukovahalk

17 Nis 2014 - 00:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

04

- davul zurna dua ne güzel değilmi bari birine karar verseydın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 00:35
02

- ne kadar pilav sever bi milletiz biz ya kimsenin evinde pirinç yok gibi dalıyo herkez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 00:35
01

- davul zurna çaldırdık.kadın oynatmadık,içki içirmedik,karadenililer müziğiyle nasıl geçmişinide yaşıyorsa,iyide yapıyor.birkaç kişi yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmesede, yaşlı gurup büyük haz aldı.duaya gelinçe o bizim inançımız yolumuzdur bereketimizin anahtarıdır.pilav meselesine gelinçe adetimizdir,geleneğimizdir,tüm umuma açık herkese ikramımız olur.bin kişinin içinde gerçekten bu pilava ihtiyaçı olan bir kişiye ulaşabildikse yaptığımız yapaçağımız işten çoook önemlidir.safa giyim olarak bize ilettiğiniz olumlu,veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederiz hakkımızıda helal ederiz.daha önçe başkaları içinde yapılan pilav küçültmenize fakirler ve tüm o pilavlardan yiyenler adına üzülüyor,içim yanıyor.bizi seven sevmeyen herkese allah bizden fazlasını versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 00:35