Yasemin abla gelecek mahallenin yüzü gülecek..

Pamukova Elperek Mahallesi Muhtar adayı Yasemin Çınar’dan dikkat çeken “Yasemin abla” paylaşımı..

Pamukova Elperek Mahallesi Muhtar adayı Yasemin Çınar, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ile dikkat çekti;

Ben YASEMİN (İçinizden biri)

17-18 yaşından buyana sizlerle birlikte çarşıdayım. Küçüğü ile genci ile orta yaşlı büyüğü ile yani sizlerle çok güzel bir gönül bağı kurduğumuza inanıyorum. Yeri geldi birbirimize ilaç olup sorunlarımızı çözdük yeri geldi kah ağlayıp kah güldük.

Şimdi 48 yaşındayım yine sizlerle çarşıdayım. Aradaki fark şuan daha mutlu olmam. Mutluluğumun sebebi ise 30 yılın Sonunda Yasemin"in yanına abla ekleyerek beni Yasemin Ablalığa layık görmeniz.

Hiçbir zaman kendini düşünen biri olmadım. Sizlere ve kendime güvendiğim için, birlikte çok güzel şeylere imza atacağımıza inandığım için, ELPEREK MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINA talip oldum.

Amacımız tüm muhtarlık çalışmalarını halkla birlikte yürütmek sorun ve sıkıntıları çözme noktasında ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışarak çözmek.

Hepimiz bu yörenin evlatlarıyız birbirimizi kırmadan kırılmadan saygı sevgi çerçevesinde güzel bir seçim olmasını diliyorum.

Aynı görevde olan, göreve talip olan adaylarla gerçekten birlikte büyüdük birlikte güldük birlikte ağladık. Birlikte çalıştık birlikte yürüdük. Rabbim bu görevi hangimize nasip ederse hayırlı olsun.

Eğer Mevlam nasip eder bu görev bize verilirse el ele vererek üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Yasemin abla gelecek Mahallenin yüzü gülecek..

ELPEREK MAH MUH ADAYI YASEMİN KAYA ÇINAR

31 Oca 2019 - 21:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.