Yarıda kalan olaylı maç için karar verildi.. P.Gençlergücü hükmen..!

Pamukova Gençlergücü’nün As Akyazıspor ile 1-1 devam ederken tatil olduğu maçın faturası kesildi..İŞTE KARAR..

İl Tertip Kurulu 1-1’ken ertelenen maçta As Akyazıspor’u 3-0 hükmen mağlup ilan etti. Pamukova Gençlergücü ile As Akyazıspor arasında Süper Lig A Grubu’nda 19’ncu hafta maçında yaşanan olayların faturası belli oldu. Buna göre Pamukova Sahası’nda 1-1’ken 90’ncı dakikada çıkan olaylar nedeniyle ertelenen maçla ilgili toplanan İl Tertip Kurulu hakem ve gözlemci raporlarının incelemesi sonrası müsabakayı Pamukova Gençlergücü lehine 3-0 hükmen galip ilan etti.

Bu sonuçla Pamukova Gençlergücü puanını 37’e yükselterek Play-Off iddiasını son iki maça taşımış oldu. Bu müsabaka ile ilgili diğer cezaların ise Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

20 Şub 2015 - 00:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.