Yaralı şahine endurocular sahip çıktı..

Pamukova Karapınar Mahallesi yakınlarında endro motosiklet sporu yapan sporcular yol kenarında buldukları yaralı şahini doyurup daha sonra tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Sakarya Şube Müdürlüğüne teslim ettiler..

Yaralı şahine endurocular sahip çıktı..
Yaralı şahine endurocular sahip çıktı..
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova İlçesi Karapınar Mahallesi yakınlarında arazide motosikletle spor yapan endrocular dan İsmail Calkut ve arkadaşları, yol kenarında bilinçsiz avcılar tarafından yaralandığı değerlendirilen yaralı bir şahin buldular. Yaralı şahini önce uçurmak isteyen endrocular, kanadında kırık olduğunu tespit edince tedavi edilebilmesi için Doğa Koruma Milli Parklar Sakarya Şube Müdürlüğünü arayıp yaralı şahin’in tedavisi için yardım istediler.

Yaralı şahini buldukları yerden alıp Karapınar Mahallesine getiren endrocular yaralı şahine su verip karnını doyurduktan sonra Pamukova Karapınar mahallesine gelen Doğa Sporları Milli Parklar Sakarya Şube Müdürlüğü yetkililerine yaralı şahini bir kutu içinde teslim ettiler.

Yaralı şahini bulan endroculardan İsmail Calkut, yaralı şahin’i Goğa Sporları ve Milli Parklar yetkililerine teslim ettiklerini ifade ederek “ İnşallah yaralı şahin tekrar göklerde süzülür mevlam yardımcısı olsun. Lütfen bilinçsiz avcılar neye ateş ettiklerine dikkat etsin.(Haber: Levent Tüysüz)

O ANLAR ENDUROCULARIN KASKINDAKİ KEMARAYA BÖYLE YANSIDI;

07 Ara 2017 - 13:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.