Vali Nayir Pamukova’yı ziyaret etti..

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Pamukova’yı ziyaret edip Kaymakam Karal, Belediye Başkanı Keser, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi..

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Pamukova İlçesinde temaslarda bulundu.

Kaymakamlık önünde Kaymakam Recai Karal, Garnizon Komutanı Oktay Eren, Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Aral ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın tarafından karşılananVali Ahmet Hamdi Nayir, Kaymakamlık toplantı salonunda, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

“EKİP RUHU ÇOK ÖNEMLİ”

Kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantılarda ekip ruhuyla hareket edeceklerini ifade eden Vali Nayir, “Biz merkezi idarenin başında görev yapıyoruz ancak başarıyı yakalamak için ilimiz ve ilçelerimizdeki her kesim ile işbirliği yapmamız gerekmektedir. Çünkü tek başına hiç kimse büyük bir başarı yakalayamaz “dedi.

“HERKESİ AİLEMİZİN BİR FERDİ BİLMELİYİZ”

Vali Nayır, “İllerde İl İdare Şube Başkanları, ilçelerde de İlçe İdare Şube Başkanları ile birlikte bizlere tevdi edilen görevleri daha güzel icra etmek için büyük gayret göstereceğiz. Gayemiz vatandaşlarımıza hizmet götürüp ihtiyaçlarını karşılamak değilse, devletin bir mana ifade etmeyeceğini biliyoruz. Bizden hizmet talep eden herkesi ailemizin bir ferdi olarak görüp, ona göre davranmamız gerekiyor. Ancak özel hayatımızdaki sıkıntılarımızı bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza aksettirmeden çözmek gerektiğinin de bilincinde olmalıyız “ dedi.

“İŞBİRLİĞİ KAABİLİYETİMİZ BAŞARI GETİRİR”

Nayir konuşmasının sonunda “Devlet adına görev yapan herkesin emeğine mutlaka ihtiyacımız vardır. Kendisine görev addedilen herkesin işini önemsemesi ve ben de bu ailenin bir parçasıyım demesi çok önemlidir. Mesleki tecrübelerimizi de kullanarak insan odaklı ve en önemlisi çözüm odaklı çalışırsak, her alanda büyük bir mesafe katetmiş oluruz. Benim için Kaymakamlarımız ile birlikte, hem ilimizdeki hem de ilçelerimizdeki İdare Şube Başkanlarımızın her biri çok önemlidir. Eminim ki onlar için de, kendi çalışma arkadaşları o kadar önem arz ediyordur. Böyle düşünüp ona göre hareket edersek, başarının kendiliğinden geleceğini görürüz.

Biz birlik içerisinde hareket edersek, ilimiz kazanır, ilçemiz kazanır, devletimiz kazanır, kısacası hepimiz kazanırız. Çünkü sonuç her zaman bizim işbirliği kabiliyetimize göre şekilleniyor” dedi.

İlçeleri daha yakından tanımak için iade-i ziyaretlerine devam edeceğini belirten Vali Nayir, tüm yöneticiler ile personellerine de görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Nayir, Kaymakam Karal’dan İlçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldıktan sonra İlçeden ayrıldı.

11 Ara 2018 - 18:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.