Torununun yemin töreninden dönerken kazada can verdi

Bilecik'te askerlik yapan torununun yemin törenine katılan yaşlı adam, Sakarya'ya dönüş yolunda motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere Sakarya'dan motosikleti ile Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında acemi eğitimini tamamlayan 1998/2 tertip torunu Levent Sancak'ın yemin törenine gelen dede Nevzat Sancak (70), yemin töreni sonrası aracıyla memleketine geri dönmek için yola çıktı.

54 D 4903 plakalı motosikletiyle Sakarya'ya doğru seyir halinde bulunan Nevzat Sancak, Bilecik-Osmaneli karayolu üzerindeki Ertuğrulgazi Tüneli çıkışında henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı.

Kazada yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, haberi aldıktan sonra olay yerine giden oğlu babasının başında gözyaşlarına hakim olmadı.

Merhumun naaşı olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma ve Bölge trafik ekipleri geniş çaplı araştırma başlatırken, kaza yerinde ekipler motosiklete çarptığı düşünülen ve sağ farı ile tamponunda hasar olan bir tırın sürücüsünü gözaltına aldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevzat Sancak'ın cenazesinin akşam saatlerinde Adapazarı'na getirileceği öğrenildi.// <![CDATA[ // ]]>

01 Haz 2018 - 18:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.