Tepkiler sonrası Şehit çeşmesi tekrar suya kavuştu..

SASKİ’nin Pamukova da Mahalle ve Sokaklarda bulunan çeşmeleri kapatmıştı. Kapatılan çeşmeler arasında Şehit Ufuk Demir’in adına ailesinin yaptırdığı çeşmede vardı. Tepkileri üzerine tekrar suya kavuştu..

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ’ yetkilileri Pamukova da tüm mahalle ve sokaklarda bulunan çeşmeleri kapatmıştı Kapatılan çeşmelerden bazıları ise alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yıkılarak yok oldu.

Kapatılan çeşmeler arasında bir çeşme vardı ki kapatılması büyük tepki çekti. O çeşme Pamukova Yenice Mahallesi Ergenekon Caddesi üzerinde Şehit Ufuk Demir adına ailesi tarafından yaptırılan çeşmeydi.

Çeşmenin SASKİ tarafından kapatılması, gerek sosyal medya üzerinden gerekse yapılan şikayetler ile tepki çekince Ak parti İlçe Başkanı Fatih Akın devreye girdi ve SASKİ yetikilileri ile yaptığı görüşme neticesinde, SASKİ Şehit Ufuk Demir adına yaptırılan çeşmeyi tekrar açarak suya kavuşturdu.

Şimdi Pamukovalılar mahalle ve sokaklarında kapatılan diğer çeşmelerinde açılmasını bekliyor. (Haber: Levent Tüysüz)

27 Şub 2018 - 01:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.