Taranoğlu muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu..

Eski Tarım ve Spor Bakanı, eski Sakarya Milletvekili Ersin Taranoğlu bir süre önce İl genelinde başladığı istişare toplantılarına Pamukova ile devam etti..

Adı Ak Partiden Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen eski bakanlardan Ersin Taranoğlu hafta sonu Pamukovadaydı.

Pamukova'da görev yapan Muhtarlar ve ilçenin tanınmış simalarıyla, Özdemir Tesislerinde sabah kavaltısında bir araya gelen Taranoğlu, Muhtarlar ve vatandaşlarla istişare toplantısı düzenledi.

Eski Bakan Taranoğlu, düzenlemiş olduğu istişare toplantısında, tanışıklığı bulunan kişilerle eski günleri yad ederken, geleceğe yönelik fikirlerini de paylaştı.

Taranoğlu, Sakarya için önemli büyük projelerinin olduğunu ve bunu yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile olan görüşmesinde kendilerine sunacağını ve uygun görürlerse uzun zaman sonra yeniden Sakarya için göreve hazır olduğunu ifade edeceğini dile getirdi.

Taranoğlu, istişare toplantılarına Sakarya'nın çeşitli ilçelerinde devam edecek.

(Haber: Levent Tüysüz)

03 Kas 2018 - 18:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.