SON DAKİKA..Pamukova da bir polis ' Yasa dışı dinleme ' den gözaltın alındı..

Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru 'Usulsüz dinleme' iddiası ile gözaltına alındı.. İŞTE DETAYLAR..

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başta Eskişehir olmak üzere Ankara, Sakarya ve Antalya'da İstihbarat Şube'de görevli toplam 17 polis gözaltına alındı.

Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olan bir polis memuru da " Yasa dışı dinleme " kapsamında gözaltına altına alındığı belirtildi.

Gözaltındaki polislerin avukatları adına açıklama yapan avukat Turgay Balaban, Eskişehir, Ankara, Antalya ve Sakarya'da sabah saatlerinde 10 polisin 'usulsüz dinleme' ve' örgüt kurma suçundan gözaltına alındığını söyledi. Balaban, "10 polis Eskişehir'de 7 polis memuru da diğer illerde gözaltına alındı."dedi.

Avukat Balaban, dün kentte bonzai başta olmak üzere çeşitli uyuşturucu hapların ele geçirildiği operasyonu gerçekleştiren bazı polis memurlarının bu sabah gözaltına alındığını belirterek,"Dün bonzai başta olmak üzere çeşitli uyuşturucuların ele geçirildiği operasyonu gerçekleştiren görevi başındaki bazı memurlar, bu sabah ne hikmetse görevi başında olmasına rağmen gözaltına alındı. Uyuşturucu operasyonu yapan bu görevi başındaki bazı memurlar ne hikmetse hem de örgüt üyesi olmak ve kurmaktan bu sabah gözaltına alındı. Bu çok tuhaf bir durum. Dün suçlulara operasyon yapacaksınız bu sabah siz operasyona maruz kalacaksınız. Hemde örgüt kurmak ve üye olmaktan."diye konuştu.

Öte yandan kısa bir süre önce de Siirt, Sakarya, İzmir, Balıkesir, Mersin ve Elazığ'da eş zamanlı 'paralel yapı' operasyonu yapılmış ve 11 emniyet mensubu gözaltına alınmıştı.

28 Şub 2015 - 17:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

- Usulsüz dinleme suçu sebebiyle tutuklama, avukat hedef şaşırtıp bonzai operasyonunu ileri sürüyor, bunlar ayık mı gerçekten, İHANET ÇETESİNE BASKIN, KÖKÜ DIŞARDA KUKLA ÖRGÜT İHANETE DEVAM... Hoca değil sanki dikizci başı!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:00