SON DAKİKA..! Okullar Perşembe günüde tatil edildi..

Sakarya Valisi Coş bu defa Okulların tatil kararını İlçe Kaymakamlarına bırakmadı.. Okullar Perşembe günü de tatil edildi..

İl Hıfzısıhha Kurulu, etkili kar yağışı sebebiyle Perşembe günü okulların tatil edilmesi ve engelliler ve hamilelerin idari izinli sayılması kararı aldı.

Kar yağışının etkili olduğu ilimizde Çarşamba günü için tatil kararı Kaymakamlıklara bırakılmıştı. Gece etkisini arttıran kar sebebiyle ilçelerde okullar sabah tatil edilirken, Perşembe günü için beklenen karar erken alındı.

İl Hıfzısıhha Kurulunu toplayan Vali Hüseyin Avni Coş, Meteorolojinin tahminlerinin de değerlendirilmesinin ardından Perşembe günü Pamukova dahil tüm İlçelerde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 1 gün ara verilmesi, engelli ve hamile kamu çalışanlarının ise idari izinli sayılması kararını aldı.

18 Şub 2015 - 17:17 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.