Sakarya Kudüs için kenetlendi..

ABD'nin Kudüs açıklamasıyla ilgili tepkiler sürüyor. Sakarya da bulunan 62 sivil toplum kuruluşu yoğun katılım ile Çark Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştirdi.

Sakarya Kudüs için kenetlendi..
Sakarya Kudüs için kenetlendi..
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Adapazarı'nda ABD'nin Kudüs kararına tepki için yaklaşık 2 bin kişi Çark Caddesi'nde tekbirlerle yürüdü.

Adapazarı'nda ABD'nin Kudüs'le ilgili kararıan tepkili olan yaklaşık 2 bin kişi kent merkezindeki Çark Caddesi'nde toplandı.

Ellerinde 'Ey Trump sen hayırdır?' ve 'Kudüs İslam'ındır' gibi dövizler taşıyan kalabalık caddede tekbirler getirerek yürüdü.

62 STK'nın bir araya gelerek düzenlediği 'Kudüs İçin Ayağa Kalk Sakarya' yürüyüşüne çevredeki vatandaşlar da destek verdi.

Kalabalık grup caddenin bir başından kent merkezindeki Orhan Camii Meydanı'na kadar ellerinde Filistin bayrakları sallayarak yürüdü.

Yürüyüş sonunda Filistinli Zeyd Mahir, oluşturulan platformda yaptığı konuşmada,'Biz İsrail ve Amerika'yı çok iyi tanıyoruz. Onlara kanmıyoruz. Kudüs bizimdir, vazgeçmeyeceğiz. Araf Suresi 37. Ayet'te denildiği gibi onlar kafir olduklarını red edecekler" dedi.

Yürüyüş konuşmaların yapılmasından sonra Harun Beyaz'ın ilahi konseriyleson buldu.// <![CDATA[ // ]]>

10 Ara 2017 - 01:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.