Şaban Dişli'nin adını kullanarak dolandırıcılık..!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin sosyal medya hesabını koplayayan kimliği meçhul kişiler, sosyal medyadaki kişilere 'Ak Parti olarak bayramda yardımda bulunacağız' diye dolandırıcılık yapmaya kalkıştılar..

Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin Facebook hesabının kopyalayan kimliği meçhul kişiler listede bulunan kişilere önce arkadaşlık daveti gönderdi.

Arkadaşlık davetini kabul edenlerden de daha sonra Şaban Dişli'nin adını kullanarak 'Kurban Bayramında parti olarak ihtiyaç sahiplerine hediye çekleri dağıtacağız. Telefonunuz faturalı ise telefon numaranıza gönderecegimiz mesaja 'Evet' diyerek kabul edin diye mesajlar gönderdiler

Dişli'nin hesabının kopyalanarak mobil ödeme yapıldığının ortaya çıkması üzerine Ak Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin Damadı Fatih Danacı kendi hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

" Merhaba, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Şaban Dişli'nin Facebook hesabı Clonelanmıştır. (Şuan kimliği bilinmeyen kişilerce Şaban Dişli adına hesap açılmıştır) Bu kişi herkese arkadaşlık isteği yollanmaktadır. Bu hesabın Sayın Şaban Dişli ile hiçbir alakası yoktur.

Geçen hafta MÜSİAD'la birlikte Güney Afrikaya giden Dişli'nin bugün Ankaraya döndüğünü ve konuyla ilgili olarak ta cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Geçtiğimiz aylarda CHP Sakarya Milletvekili ve CHP Genel Başkan Baş Danışmanı Engin Özkoç'un hesabını koplayayan meçhul kişiler benzer dolandırıcılık olayını gerçekleştirmek istemişlerdi

08 Eyl 2016 - 00:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.