Saadet Partisi yüz bin imzayı aştı..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhur Başkanlığı adaylığı için yüz bin imza bandını geçti.. Pamukova Saadet Partisi ve partililer ise Genel Başkanları için İlçe Seçim Kurulundaydı..

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim için, mecliste gurubu bulunmayan partilerin Cumhurbaşkanı adayları için 100 bin imza kriterinin getirilmesi sonrası Saadet Partisi tüm Türkiye genelinde harekete geçti.

Pamukova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı da Genel Başkanları temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imza için çalışmalarına geçtiğimiz hafta içerisinde başladı.

Pamukova Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İlçe Seçim Kuruluna giderek imza verdiler.

4 Mayıs 2018 Cuma günü başlayan imza işleminin üçüncü gününde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar 135 bin 945’e ulaştı.

Pamukova Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, kısa sürede yüz bin imzayı aştıklarını ifade ederek, “ Saadet Partisine gönül veren, bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Ülkemize hayırlı olsun “ dedi.

07 May 2018 - 00:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.