Pamukovalı karateciler den 16 madalya birden..

Pamukova Karate Spor Kulübü sporcuları Serdivan da düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvasında 8 Şampiyonluk, 3 ikincilik, 5 üçüncülük madalyası alarak bir başarıya daha imza attılar..

Sakarya’nın Serdivan İlçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvasında Pamukovalı karateciler fırtına gibi esti.

Pamukova Karate Spor Kulübü sporcuları turnuvada 8 şampiyonluk, 3 ikincilik, 5 üçüncülük olmak üzere toplam 16 madalya alarak bir başarıya daha imza attılar.

Pamukova Karate Spor Kulübü antrenörü Ogün Tandoğan, alınan başarılı sonuçların kendilerini mutlu ettiğini, başarının tesadüf değil çalışma ile olabileceğinin altını çizerek, "Sporcularımız her turnuvadan başarı ile dönüyor. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bundan sonrada başarılarımızın devamı gelecek. Sporcularımızın maça katılımında bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz “ dedi.

17 Tem 2019 - 11:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.