Pamukova1968 pes etmedi 3-0

Süper Amatör Küme BAL’a yükselme Play Off karşılşmasında Pamukova1968 güçlü rakibi Aşağı Kirazcaspor’u 3-0 mağlup ederek BAL için avantaj elde etti ve pes etmeyip iddiasını devam ettirdi..

Pamukova1968 Süper Amatör Küme BAL’a yükselme Play Off müsabakalarında üçüncü hafta da Aşağı Kirazcaspor ile karşılaştı. İlk iki hafta da bir beraberlik bir yenilgi alan Pamukova1968 güçlü rakibi Aşağı Kirazcaspor’u 25’inci dakikada Mehmet, 56 ve 70’inci dakikalarda Ensar’ın golleri ile 3-0 yenerek BAL iddiasını devam ettirdi.

Oynadığı futbol ve aldığı bu sonuçla yeniden BAL için iddialı durma gelen Pamukova1968, gelecek hafta Pazar günü Serdivanspor ile final niteliğinde bir müsabaka oynayacak. Pamukova1968’in Serdivanspor dan 3 puan alması halinde BAL için en avantajlı takım olacak.

01 Nis 2018 - 03:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.