Pamukova1968 ilk hazırlık maçında tat vermedi..!

Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını sürdüren Pamukova1968 ilk hazırlık maçında BAL ligi ekiplerinden Düzce Çilimli Beldespor’a 2-1 yenildi..

Pamukova Atatürk Stadında Bölgesel Amatör Lig için ilk hazırlık maçını BAL liginin tecrübeli ekiplerinden Düzce Çilimli Belediyespor ile oynayan Pamukova1968 ilk yarıda oynadığı futbolla umut vermezken ikinci yarıda oynadığı futbolla taraftarını umutlandırdı.

Pamukova1968 Spor Kulübü taraftarları hazırlık karşılaşması öncesi Çilimli Belediyespor futbolcularına İlçe de yetişen meyvelerden hazırladıkları hediyeyi vererek “ İlçemize hoş geldiniz “ diyerek başarılar dilediler.

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig de mücadele edecek olan Pamukova1968, Pamukova Atatürk Stadında hazırlık maçında, BAL liginin tecrübeli ve başarılı ekiplerinden Düzce Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Pamukova1968 karşılaşmanın ilk yarısında Çilimli Belediyespor dan Erkan İnan’ın 3o’uncu dakikada, Hüseyin Aslan’ın 35 dakikada attığı mükemmel golle ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatırken, ev sahibi Pamukova karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı futbolla umut vermedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Pamukova1968 ve Çilimli Belediyespor yaptığı değişiklikler ile farklı bir on birle sahaya çıktılar.

İkinci 45 dakikada Pamukova1968 daha istekli ve ofansif bir oyun sergilerken aradığı golü 53’üncü dakikada penaltıdan Yiğithan Özdemir’in golü ile buldu. Rakibine oranla daha atak futbol oynadı. Karşılaşmanın 90 dakikası Pamukova1968 ilk hazırlık maçında Çilimli Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Pamukova1968 Spor BAL ligine hazırlık karşılaşmalarında Pamukova Atatürk Stadında 22 Ağustos Perşembe günü Saat :17.00 da Karamürselspor ve 25 Ağustos Pazar günü Saat:16.00 da Pendikspor ile karşılaşacak.

18 Ağu 2019 - 21:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.