Pamukova Gençlergücünden flaş transfer..!

Pamukova Gençlegücü, Pamukovaspor’un kaptanı Kamil Sevinç’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi..

Sakarya Süper Amatör A Grubunda mücadele eden Pamukova Gençlergücü, Pamukovaspor’un başarılı futbolcusu ve takım kaptanı Kamil Sevinç’i transfer etti.

Olumsuz hava koşulları nedeni ile Amatör lig karşılaşmalarına verilen arada 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Pamukovaspor’un başarılı ve çalışkan orta saha oyuncusu Kamil Sevinç ile anlaşan Pamukova Gençlergücü kadrosunu güçlendirdi.

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmayı ve BAL ligini hedefleyen Pamukova Gençlergücünün sezon sonu için flaş isimlerle de prensipte anlaştığı, sezon sonunda transferleri bir bir gerçekleşeceği belirtiliyor.

17 Oca 2015 - 00:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.