Pamukova1968 den başkan Övün’e rest..!

Pamukova1968 Spor Kulübü yönetimi yaptıkları açıklama ile Pamukova Belediyesi ve Belediye Başkanı Güven Övün’ün kendileri için yok hükmünde olduğunu ifade ettiler.. İşte o açıklama

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Pamukova1968 Spor Kulübü, BAL da Belediye Başkanı Övün’ün kendilerine bir kuruş destek vermeyeceğini söylediğini iddia ederek sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaptı.

Pamukova1968 Spor Kulübü Yönetimi yaptığı açıklamada “Pamukova Belediyesi ve Pamukova Belediye Başkanı, Pamukova 1968 Sporumuz için yok hükmündedir. Pamukova 1968 Spor, Pamukova evlatlarının kulübüdür. Kulübümüz halkımızın gücüyle var olmaya devam edecektir. BAL Liginde en iyi şekilde ilimizi ilçemizi temsil edecektir. Pamukova 1968 Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Oy Birliği ile bu açıklamayı yapmıştır” ifadelerine yer verdiler.

Pamukova1968 Spor Kulübü yönetiminin zorunlu olarak yaptığı bu açıklamanın Saadet Partili Belediye Başkanı Güven Övün’ün 31 Mart yerel seçimlerini kazandıktan sonra Pamukova1968 Spor Kulübüne takındığı olumsuz tavrın, BAL’a yükselme Play off karşılaşmalarında takıma otobüs vermemesinin, maddi ve manevi hiçbir destek vermeyeceği söylemesi iddialarının etkili olduğu belirtiliyor.

Yeni sezonda BAL da mücadele edecek Pamukova1968 Spor Kulübü çalışmalarına aralıksız devam ederken, geçtiğimiz günlerde takıma destek için Pamukova halkına, taraftara, iş adamlarına ve fabrikalara çağrı yapmıştı.

Ayrıca Pamukova1968 Spor Kulübü BAL da yeni sezonda deplasmanlar için takıma otobüs desteği için Büyükşehir Belediyesinin veya Geyve Belediyesinden destek isteyeceği konuşuluyor.

06 Ağu 2019 - 09:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih Yeğenoğlu - Keşke bu açıklama hiç yapılmasaydı bu gençlerin gelecekleri bu tür futursuz açıklamaya kurban edilmeseydi. şimdi yarın hangi yüzle belediyeden deplasmana gitmek için araç isteyeceksiniz belediye tarafından tahsis edilen tesisleri kullanabileceksiniz hadi diyelim belediye başkanıda sizi yok saydı maçlarımızı nerde oynayacaksınız bu ekonomik kırizde Geyve Belediyesi'nin büyükşehir Belediyesi'nin size destek olacağınızı sanıyorsunuz. Sakarya sporumuz kan ağlarken o bel bağlayacagınız buyukşehir ve hiçbir menfaati olmayan Geyve Belediyesi'mi size sahip çıkacak. Yazık etmeyin bu takıma kişisel çıkarınıza kurban etmeyin bu takımı , bu spor işi kişi ve parti işi değil!

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 09:10