Pamukova da sokak ortasında gasp..! İki kişi tutuklandı..!

Pamukova da iki kişi gece Saat:01.00 sıralarında evine giden İ.K’nin önüne geçerek zorla 9 bin lirasını gasp ettiler. Polis’in takibi ile yakalanan iki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.. İŞTE DETAYLAR..

PAMUKOVAHALK.COM'UN ÖZEL HABERİ..

Zorla 9 bin lirasını gasp ettiler..

Alınan bilgilere göre olay Cumartesi Saat:01.00 sıralarında Pamukova Yenice Mahallesi Müftüzade Sokak’ta meydana geldi. Cuma günü satılan araziden hissesine düşen 13 bin lirayı bankadan çeken İ.K (39) iddialara göre gittiği birkaç kahvehanede cebindeki parayı arkadaşlarına gösterdi. Gece Saat:01.00 sıralarında evine giderken Yenice Mahallesi Müftüzade sokakta yanına yaklaşan Ş.B (19) ve G.B (19) bir anda İ.K ye saldırarak yere yatırdı. Cebinde bulunan yaklaşık 9 bin lirayı gasp eden zanlılar olay yerinden uzaklaştı.

İş yeri güvenlik kamerası kayıtları incelenince..

Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek gasp edildiğini söyleyen İ.K kendisini gasp edenlerden bir kişiyi tanıdığını ve ismini söyleyince polis Ş.B yi gözlem altına aldı. Daha sonra olayın olduğu Müftüzade Sokakta bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Polis diğer zanlı G.B yi de yakalayıp gözlem altına aldı.

Gasp ettikleri 9 bin lirayı annesine teslim etmiş..

Suçlarını itiraf eden zanlılar Ş.B ve G.B, kahvehanede otururken İ.K nin cebinden çıkardığı paraları gördüklerini ve kendisini takip ettiklerini söyleyerek gece Saat:01.00 sıralarında evine giden İ.K nin önünü keserek cebinde bulunan yaklaşık 9 bin lirayı gasp ettiklerini söylediler. Zanlılardan Ş.B gasp ettikleri parayı annesine teslim ettiğini itiraf edince, Polis Ş.B nin annesinin üzerinde bulunan yaklaşık 9 bin liraya el koydu.

Zanlılar Ş.B ve G.B Savcılıktaki ifadeleri sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ferizli Ceza Evine gönderildiler.

24 Kas 2014 - 00:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

- Pamukovalı olup diyarbakırda görev yapıyorum. Pamukovada böyle şeyler olmazdı. Yazık çok bozulmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 00:08