Pamukova CHP’de yeni yönetimi mazbatasını aldı..

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kongrede yeniden CHP İlçe Başkanı seçilen Ali Teke ve yönetim kurulu üyeleri mazbatasını aldı… İlçe Başkanı Teke mazbatasını aldıktan sonra şu açıklamayı yaptı..

Pamukova CHP’de yeni yönetimi mazbatasını aldı..
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova Cumhuriyet Halk Partisinde geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede 5’inci defa İlçe Başkanı seçilen Ali Teke ve yeni yönetim kurulu üyeleri İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldılar.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan CHP İlçe Başkanı Ali Teke, yönetim kurulunda yeni simlerin görev aldığını ifade ederek, “ Bugüne kadar partimizin yönetim kurullarımızda görev almış arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, vefat edenleri de rahmet ve şükranla anıyorum. Yönetim kurulumuza yeni giren arkadaşlarımı tebrik ediyor, Partisi, ilçesi, ülkesi için bizimle yol alacak arkadaşlarımla görev yapacağımdan dolayı mutluluk duyuyor kendilerine başarılar diliyorum. Yeni yönetimimizin partimize, Pamukovamıza, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pamukova CHP de yeni yönettim kurulunda görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi. (Haber: Levent Tüysüz)

13 Ara 2017 - 23:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.