Pamukova Belediyesinden 20 Milyonluk Dev Yatırım..!

Pamukova Belediyesi İlçe’ye 20 milyon Tl lik Kanalizasyon-İçme Suyu ve Arıtma tesisi kuruyor..

Pamukova Belediyesinden 20 Milyonluk Dev Yatırım..!
Pamukova Belediyesinden 20 Milyonluk Dev Yatırım..!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova belediyesi İller Bankası- Beldes iş birliği ile İlçe de 20 milyon liralık Kanalizasyon- İçme Suyu ve Arıtma tesisi kuruyor.

Teşvikiye- Bayırakçaşehir Köyleri, Sakarya Nehri kenarına yapılması planlanan Arıtma tesisi için uzun süren çalışmaların sona erdiğini açıklayan Belediye başkanı Cevat Keser, “ Yapmış olduğumuz uzun çalışmalar neticesinde İlçemizin 100 yıllık ihtiyacına cevap verecek şekilde planlı, projeli toplamda 20 milyon liraya ( 20 Trilyon) mal olacak olan ve İlçemiz için dev yatırım niteliği taşıyan Kanalizasyon- İçme suyu ve arıtma tesisi çalışmalarına başladık. Teşvikiye- Bayırakçaşehir Köyleri altında Sakarya nehrine yakın yere kurulacak olan Arıtma tesisinde arıtılan sular ise Sakarya Nehrine kazandırılacak. Pamukova Avrupa kentleri gibi bir kanalizasyon şebekesine kavuşacak. Modern ve çağdaş bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu dev yatırım için belediyemiz kasasında ve halkımızın cebinden tek kuruş çıkmayacak. İller Bankası ve Beldes iş birliği ile projemizi gerçekleştireceğiz “ dedi.

Başkan Keser çalışmalara başladıklarını söyleyerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen ve destek olanlara teşekkür ederek “ Evvela Allahın izni ve aziz hemşerilerimizin desteği ile İlçemize bir deva yatırımı daha getirebilmenin gururunu yaşıyoruz. Halkımızın desteği ile İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz “ dedi.

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser, yapılacak olan Kanalizasyon- İçme Suyu ve Arıtma tesisi projesi ile ilgili kapsamlı açıklamayı yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

İlçe’ye 20 milyon liraya mal olacak Kanalizasyon- İçme Suyu ve Arıtma tesisinin yapılacağı Pamukova Belediye binasına ve Belediye İş Hanına asılan dev pankartlar ile halka duyuruldu.

Sakarya da Karaman, Akyazı ve Hendek’te Büyük Şehir Belediyesi ASKİ’ye ait üç adet Atık su arıtma tesisi bulunuyor.

10 Nis 2013 - 03:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.