AK Kadınlardan Ramazan ayı mesajı..

AK Parti Pamukova İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Çoban, Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayınladı..

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Deniz Çoban'ın mesajı şöyle;

Mübarek Ramazan Ayı, ruhun beslenmesi için bedenin aç bırakıldığı aydır. On bir ayın yürekte bıraktığı kiri, pası temizlemek için yüreğin bakıma alınmasıdır.Oruç, hakkını vererek tutanları, Oruç'ta dik tutar, diri tutar,kendinde tutar. Bizlerde orucun başını dik tutmalıyız. Haram yiyerek beslenen haramzadelere inat, bu ülkede helalin, hakkın, adaletin ısrarlı temsilcisi olmakla ve yer yüzünün tüm açlarını, açıklarını, mazlumlarını,mağdurlarını yüreğimize alıp, onlarla donattığımız gönül sofrasını yetimlerle yoksullarla paylaşarak orucun başını dik tutmalıyız.

Tüm islam aleminin Ramazan-ı Şerifini kutluyor, bu mübarek ayın, ülkemize, milletimize güzellikler (hayırlar) getirmesini Rabbim den niyaz ediyorum...

Deniz ÇOBAN

AK PARTİ PAMUKOVA İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

19 Haz 2015 - 10:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.