Övün, Karapınar Mahallesinde de meşaleler ile karşılandı..

Pamukova Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Güven Övün Karapınar Mahallesinde yine meşaleler ile karşılandı. Övün, “ Beni tanımayan varsa tanıyanlara sorsun. Eğer dürüst değildir, çalışkan değildir derse bana oy vermesin..”

Pamukova Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Güven Övün yerel seçim çalışmaları kapsamında Karapınar mahalle sakinleri ile buluştu.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Teşkilat Başkanı Ahmet Şen ve Partililer ile Karapınar Mahallesine gelen Övün, Özbek Mahallesinde olduğu gibi meşaleler ile karşılandı.

Övün, “ Beş yıldan buyana çalışmalarımız devam ediyor..”

Mahalle kahvehanesinde, mahalle sakinleri ile buluşan Güven Övün, beş sene evvel Ak Partiden aday adayı olduğunu ancak adaylığın nasip olmadığını, siyasetin uzun soluklu olduğunu, halkın teveccühünün kendisinden yana olduğunu ifade ettiklerini ve o zaman dan bu zaman çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Övün, beş yıldan bu yana hep aynı tempo ile çalıştığını, seçimden seçime ortaya çıkmadığını ifade ederek, “ Yerel seçimlerin farklı bir havası vardır. Bir genel başkana, bir siyasi partiye gönül vermiş olabilirsiniz. Ama yerel seçimlerde isimler konuşur, karakterler konuşur projeler konuşur. Önünüze birkaç seçenek çıkacak siz en doğrusuna karar vereceksiniz. Şimdiye kadar eczacımızdın, bundan sonra belediye başkanımız ol derseniz ben en iyi şekilde belediye başkanınız olurum. Ancak eczacımızdın eczacımız olarak kal derseniz amenna başımın üzerinde derim eczaneme dönerim. Şu an da mühür sizde. Ben inanıyorum ki Karapınar dan yüksek bir oy oranı olacak Pamukova’nın makus talihi yenilecek “ dedi.

Övün, “ Dört kelimeyi çok sık kullanacağız; Hukuk, Adalet, Mantık, Fayda..”

Övün, 31 Mart’a kadar dört kelimeyi çok sık söyleyeceğini ifade ederek, “ Hukuk, Adalet, Mantık ve Fayda. Hiçbir işimiz kanunların dışında olmayacak. Herkese eşit mesafede hizmet götüreceğiz. Yaptığımız işlerde ben bilirim demeyeceğiz, istişare yapıp herkese fikir soracağız. Yaptığımız işlerde bir iki kişinin yarından ziyade, bütün toplumun yararını gözeteceğiz “dedi.

Övün, “ Bir kişi benim için dürüst değildir, güvenilmez, çalışkan değildir derse bana oy vermeyin..”

Yerel seçimlerde seçmenlerin belediye başkanlarını ya bizzat tanıdığını yada, seçmenin belediye başkan adayını tanıyan birini tanıdığını ifade ederek, “ Eğer içinizde beni tanımayan varsa, tanıyan birine sorsun. Eğer sorduğu kişi derse ki, dürüst değildir, güvenilmez, çalışkan değildir. O zaman bana oy vermesin “ dedi.

Övün, daha sonra Karapınar Mahallesinde Mahalle kadınları ile bir araya geldi.

05 Şub 2019 - 09:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

pamukovamız - BİZ BİRBİRİMİZİ TANIRIZ GÜVEN BEY SENDEN ŞÜPHEMİZ YOK. İNŞAALLAH 31 MARTTA YANLIŞ KARARLARIN SONUCUNU AK PARTİYEDE HATIRLATICAZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 09:07