Murat Ülker, Cevat Keser ile röportaj yaparsa..!

Yıldız Holding yönetim kurulu başkanı Murat Ülker, Pamukova AK Gıda Fabrikasında verilen iftar yemeğinde Pamukova belediye başkanı Cevat Keser ile röportaj yapınca ortay renkli görüntüler çıktı

Geçtiğimiz hafta AK Gıda Pamukova fabrikasında çalışanlarına verilen iftarda bir araya gelen, Yıldız Holding yönetim kurulu başkanı Murat Ülker , iftar yemeği öncesi Pamukova belediye başkanı Cevat Keser ile kısa bir röportaj yaptı.

Murat Ülker , Cevat Keser ile röportaj yaptı..

Kendi cep telefonu ile Pamukova belediye başkanı Cevat Keser ile röportaj yapan Murat Ülker, röportajın başında Keser’e politik konuşmayalım ikazında bulundu. Keser ise “Yok hayır politik konuşma yok “ dedi. Keser, Pamukova’ya AK Gıda ve AK Tül fabrikasını kazandıran Murat Ülker’e teşekkür ederek başladığı konuşmasına, Murat Ülker müdahale ederek “ Beni söylemeyeceksin “ diyerek takıldı. Keser ise “ Hayır söylerim ben “ diyerek, “ Ülker Grubuna, Mustafa Topbaş bey’e, burada çok emeği geçen Zeki Sözen bey’e kendisi ile çok mücadeleler çok kavgalar yaptık beraber. İlçemize bu tesisleri kazandırdığından dolayı İlçem halkı adına teşekkür ederim “ dedi.

Video sosyal medyada paylaşıldı..

Kısa süren bu röportajı Yıldız Holding yönetim kurulu başkanı Murat Ülker Twitter hesabından paylaşırken, Murat Üllker’in cep telefonu ile kaydettiği Cevat Keser röportajı kısa sürede sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlandı.

İŞTE O RÖPORTAJ;

Murat Ülker_Cevat Keser paylaşan: pamukovahalk

25 Haz 2015 - 01:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.