18 Mart Çanakkale Şehitleri için…

Pamukova Çarşı Camiinde sabah namazında 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle dualar edildi, namaz sonrası cami cemaatine ‘ Asker Tayını ‘ dağıtıldı..

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında bu yıl bir ilke imza atıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı münasebetiyle 18 Mart günü sabah namazında şehitlerin ruhu için Kuran’ı Kerim’den ayetlerin okundu tekbirler, tehliller ve salat ü selamlarla aziz şehitlerin ruhları şad edilerek eller duaya açıldı. Sabah namazı sonrası Cami cemaatine “ Asker Tayını” ikram edildi.

Pamukova Çarşı Camiinde gerçekleşen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Namaz ve duaların ardından cami cemaatine, Çanakkale Savaşı'nda askerlerin yediği buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği program, 81 il ve 957 ilçe olmak üzere tüm yurttakutlandı.

18 Mar 2015 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

06

- akpliler çorbayıyı yiyorlar ama şehitleri anma programında çelenk koymaya tenezzül etmiyorlar sizi gidi çorbacılar sizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:48
05

- akpliler sadece yemeyi sever yedirmeyi değil alışıklar bedavaya nasılda gömülmüşler...:)yokmu akpli mi desem nedesem yokmu cevat bey oralarda ama o corbaya tenezül etmez devamlı balık yer kendisi :) hahahaha

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:48
03

- EMİN OLUN DEDENİZ ÇELENK KONUP KONMADIĞINI SORMAZ SABAH ERKENDEN MAŞAALAH BÜTÜN AKP LİLER CAMININ ONUNDE DEDESINI COK SEVEN ARKADASLAR KALKIP Bİ DUA EDEMEMİŞ SİZİN O ÇELENK KOYDUĞUNUZ ATALARINIZ O CEPHEDE BİLE EMİN OLUN SİZİN ZİHNİYETİNİZLE SAVAŞMAMIŞTIR HELAL OLSUN BAŞKANA ASLANLAR GİBİ ERKENDEN MÜFTÜLÜĞÜN PROGRAMINA DA KATILMIŞ BU YORUM YAPANLAR NEREDEYMİŞ ACABA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:48
02

- Fotoları eleştiren arkadaşlar siz niye yoksunuz camiden çıkanlar arasında, sizin siyasileriniz niçin yok, bu mu ecdadı yad etmek, siz sadece konuşursunuz. Böyle bir güzel organizasyonu bile siyasi polemik mevzuu yaparsınız, bu millet sizi, yedi ceddinizi iyi tanıyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:48
01

- Yorumlara bakıyorum da Camiden çıkanlara Hep AK Partili diyorlar.Pardon Diğerleri camiden başka yere mi gidiyor ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 11:48