Lig TV ve Tivibu da maç keyfi yaşamak isteyenlerin adresi Bahriyeli..

Pamukova da Lig Tv de Süper Lig maçları ve Avrupadaki temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi, UEFA Ligi maçları Tivibu ile yenilenen Bahriyeli Çay Evinde seyredilir..

Lig TV ve Tivibu da maç keyfi yaşamak isteyenlerin adresi Bahriyeli..
Lig TV ve Tivibu da maç keyfi yaşamak isteyenlerin adresi Bahriyeli..
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Digitürk Lig TV ile Süper Lig maçları ve Tivibu ile Avrupa’daki temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi, UEFA Ligi maçları Pamukova da yenilenen ve el değiştiren ferah mekanı ile Bahriyeli Çay evinde .

Büyük ekran TV de maç izlemenin zevkini yaşayacağınız Bahriyeli Çay Evi, yenilenen yüzü geniş ve ferah mekanı ile Pamukovalıların hizmetine girdi.

Maç keyfi yaşamak isteyenlerin adresi Bahriyeli Çay Evi..

El değiştiren Bahriyeli Çay Evi’nin yeni sahibi Zafer Hıra, Bahriyeli Çay Evinin Pamukova da huzur içinde Süper Lig maçlarını ve Avrupa Kupası maçalarını seyredebilecek bir mekan olduğunu ifade ederek “ Müşterilerimiz genişleyen, ferah ve hijyenik bir ortamda huzur içinde çaylarını yudumlarken heyecanlı lig ve Avrupa kupası maçlarını seyredebilecekleri bir mekan tasarladık. Maç keyfini yaşamak isteyen herkesi Çay Evimize bekleriz “ dedi.

19 Eki 2016 - 16:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.