Kurdele keserek seçim startını verdi ' Sandıkları patlatacağız..'

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Cihadiye Mahallesinde tamamlanan Köy Konağı ve Cami Çevre düzenlemesi dolayısı ile düzenlenen programda kurdeleyi kesip seçim startını verdi.. ‘Sandıkları patlatacağız “ dedi..

Pamukova Belediyesince geçtiğimiz günlerde Cihadiye Mahallesinde tamamlanan Cihadiye Köy Konağı , Cami çevre düzenlemesi dolaysıyla Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Cevat Keser’e teşekkür programı düzenleyerek Cuma namazı sonrası hizmetlerin yapıldığı Cami ve Köy Konağı avlusunda açılış kurdelesi kesip hayır pilavı düzenlediler.

Keser, “Tüm mahallelerimizde büyük bir çalışma yürütüyoruz..”

Hizmetler için Başkan Keser’e teşekkür eden mahalle sakinleri “ Her hal ve her şartta Belediye Başkanları Cevat Keser’in yanında ve destekçisi olduklarını” ifade ettiler. Başkan Keser 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin startını da verirken, Köy Konağı önünde toplanan mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada; “Elhamdülillah ilçe merkezinde olduğu gibi sorumluluk alanımıza dahil olan tüm Mahallelerimizde (köylerimizde) büyük bir çalışma yürütüyoruz. Mahallelerimizin dokusunu bozmadan modern ve çağdaş hayatının gerekliliklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Taş parke döşeme çalışmalarından tutunda, yol açma, sıcak asfalt çalışmaları, cami ve köy konağı yapım ve tadilatı, çocuk oyun parkları, okul çevre düzenlemeleri, cenaze ve hasta hizmetlerine varana kadar bir çok konuda ve bir çok alanda ihtiyaç duyulan hizmetleri vatandaşımızla buluşturuyoruz. Bugün burada Cihadiye mahallemizde yapımını tamamladığımız Cami çevre düzenlemesi ve Köy Konağı yapım ve tadilat çalışmalarını münasebetiyle toplanmış bulunuyoruz. Mahallemizin bundan sonrada tüm ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde yapmaya çalışacağız. Hükümetimiz, büyükşehir Belediyemizle ile uyum içerisinde hareket ederek mahallemizi inşallah hak ettiği daha büyük hizmetlerle buluşturacağız “ dedi.

Keser, “Sandıkları patlatıp Cumhur İttifakına yüzde 70 ile destek vereceğiz..”

Belediye Başkanı Cevat Keser, Türkiye’nin 24 Haziran 2018 Pazar günü sandığa gideceğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için irademizi ortaya koyacağız. İnanıyor ve ümit ediyorum ki tıpkı 16 Nisan Referandumunda olduğu gibi sandıkları patlatacak ve Cumhur İttifakına %70 oy oranıyla destek vereceğiz. Bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterecek, durmak yok hizmete devam diyeceğiz. Ülkemiz üzerinde hesap yapanlara, pkk, ypg, pyd, fetö gibi terörist gruplara, millet iradesi üzerinde kalem oynatmaya çalışan jöleli monşerlere meydan vermeyecek Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız. Gayret bizden, destek sizden Takdir Yüce Allah’tandır” dedi.

Başkan Keser konuşmasından ardından tamamlanan ve modern görünüme kavuşan Köy Konağı ile Cami avlusunun açılış kurdelesini İlçe Müftüsü Celil Şimşek ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Kaynar ile birlikte kesti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle birlikte hayır pilavını birlikte yiyen Keser, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek mahallede yürütülecek çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulundu. ( Haber: Levent Tüysüz)

20 Nis 2018 - 23:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.