Kaymakam Karal’ın Mahalle ziyaretlerindeki durağı Eskiyaylaydı..

Pamukova Kaymakamı Recai Karal Eskiyayla Mahallesinde yeni seçilen Muhtar ve azalara başarılar diledi, mahallelilerle bir araya geldi Öküzyatağı Yaylasında incelemelerde bulundu..

Pamukova Kaymakamı Recai Karal her hafata gerçekleştirdiği Mahalle ziyaretlerine Eskiyayla Mahallesi ile devam etti. Kaymakam Karak Eskiyayla Mahallesinde yeni seçilen Muhtar ve azalarla bir araya gelerek kendilerine başarılar diledi. Karal, Mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek birlikte çay içip sorunlarını dinledi. Eskiyayla Mahallesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Karal daha sonra Öküzyatağı Yaylasına giderek incelemelerde bulundu.

Hafta sonu ve hafta içi piknikçilerin uğrak yeri olan Öküzyatağında incelemelerde bulunan Kaymakam Karal , kendine özgü doğa güzelliği olan yaylaların İlçenin tarihi ve kültürel değerleri olduğunu vurguladı.

24 Ağu 2016 - 00:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.