Kaymakam Karal Elperek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi..

Pamukova Kaymakamı Recai Karal her ay düzenlediği halk toplantılarında bu ay Elperek Mahallesi sakinleri ile bir araya gelip sorunlarını dinledi.. Mahalleliler sosyalleşmeden ve spor tesislerinden yakındı..

Kaymakam Karal Elperek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi..
Kaymakam Karal Elperek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi..
+8
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Pamukova da yapılmaya başlanan “Halk Toplantıları”nın dördüncüsü Elperek Mahallesinde gerçekleşti.

75.Yıl Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, mahalle sakinlerinin sorunları dinlenerek çözüm önerileri tartışıldı. Toplantıya bayanların daha fazla ilgi gösterdiği görülürken, Pamukova da sosyal imkanların az olmasından ve Mahallelerde spor tesislerinin bulunmamasından yakındılar.

Toplantıya Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Yazı işleri Müdürü İbrahim Kiraz, İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümit Erol, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr.Merve Coşar, Sosyal Yardımlaşma ve Yardımlaşma Müdürü Murat Baş, Elperek Mahallesi Muhtarı Muhsin Gür ve mahalle sakinleri katılırken, sorunların ilgili makamlarla işbirliği halinde çözüme kavuşturulmasına çalışılacağı kararı verildi.

28 Şub 2017 - 00:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.