Karneler İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir den.. ..

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1.Kanaat Döneminin sona ermesiyle Pamukova Ertaylan İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Karneler İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir den.. ..
Karneler İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir den.. ..
+8
Haber albümü için resme tıklayın

1.Kanaat döneminin sona ermesiyle Pamukova da bulunan Ertaylan İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,Engin Pıanrbaş, Yavuz Şengül ve çok sayıda veli katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dmir, Pamukova da 40 okulda 5.410 öğrenci 269 öğretmen ile birinci dönemi sorunsuz bir şekilde bitirmenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri daha sonra öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir söğrencilerden tatili iyi değerlendirmelerini istedi.

İlçe de bir çok okulda karne töreni düzenlendi.

20 Oca 2018 - 02:50 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.