Jandarma barikatı ile böyle yakalandılar..

Pamukova Şeyhvarmaz Mahallesinde piyasaya sahte para sürerken yakalanan iki kişiden yakalanma anı cep telefonu ile görüntülendi. Biri sahte ehliyetli çıktı. Adli kontrol şartı ile serbest kaldılar..

Jandarma barikatı ile böyle yakalandılar..
Jandarma barikatı ile böyle yakalandılar..
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Afyonkarahisar'dan kiraladıkları araçla Pamukova'da yol üzerinde bulunan sebze meyve satan sergiden sahte para ile alışveriş yaptıktan sonra sergi sahibinin ihbarı üzerine Pamukova İlçesinde Jandarma tarafından yakalanan Abuzer D. (33), Musa B. nin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 6 bin 500 TL. sahte para ele geçirilmişti.

Zanlıların Pamukova İlçesi Bölge Trafik İstasyonu yakınında yola barikat kurularak yakalanma anı cep telefonunca bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Sahta para ile yakalanan şahısların Jandarmadaki işlemleri sırasında zanlılardan Abuzer D.’nin ifadesindeki çelişkilerden şüphelenen Jandarma, yaptığı inceleme sonrası Abuze D adıan düzenlenen sürücü belgesinin sahte olduğunu, ehliyetteki bilgilerin Abuzer D’nin kardeşine ait olduğunu, fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu belirledi.

Jandarmadaki işlemlerinin bitmesi üzerine adli makamlara sevk edilen Abuzer D ve Musa B çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kaldılar. (Haber: Levent Tüysüz)

ZANLILARIN YAKALANMA ANI VE ADLİYEYE SEVK EDİLİŞLERİ;

23 Şub 2018 - 03:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.