İsabalı da Hıdrellez Pilavı bir başka olur..

Pamukova İsabalı Mahallesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hıdrellez pilavına başata Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Ayşenur İslam olmak üzere bir çok siyasi ve binlerce vatandaş katıldı..

Pamukova İsabalı Mahallesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hıdrellez pilavına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve İl Yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve İlçe Yönetimi, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayları Recep Uncuoğlu, Ali İnci, CHP Milletvekili adayı Erdoğan Isır, MHP Sakarya Milletvekili Adayları Ali Rıza Acartürk, Gökhan Taşdeviren. Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Gürbüz Pertev, MHP, CHP, SP, DP İlçe başkanları, daire amirleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı hıdrellez pilavında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve İl Kültür Müdürlüğü Folklor ekibinin gösterileri ilgi ile izlenirken, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ve İsabalı Mahalle Muhtarı Ahmet Özer, hıdrellez pilavına katılan misafirler ile yakından ilgilendi.

Bakan Ayşenur İslam’ın konuşması sonrası binlerce kişiye yaklaşık 80 kazan pilav, yufka ve ayran ikramı yapıldı.

İŞTE İSABALI HIDRELLEZ PİLAVINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

18 May 2015 - 01:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

- 1-şimdiye kadar yapılan pilavların en kötüsü,organizasyon sıfır.2-akp nin mitingiydi.hani duman'nın konseri diye akp nin mitingine götürülen öğrenciler varya aynen onun gibi hıdırellez pilavı var dediler kalktık izmitten gittik daha önceki pilavlar gibi nezih ve eğlenceli olur diye.hatta misafirde götürdük mahcup olduk tabiki.Türkiyede herşey bozulduğu gibi buda bozulmuş.3-bu nasıl bir haber yüzlerce insan deseniz anlarım,yüzlerce polis,koruma ,jandarma deseniz yine anlarım ama binlerce insan! Biraz ufak atın.doğru haberciliği ilke haline getirin lütfen.yorumlara yer verdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.başarılar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 01:20