İki Takımımızda Bu Hafta Üç Golle Mağlup Oldu..

Sakarya Süper Amatör A Grubunda mücadele eden Pamukova Gençlergücü ve B Grubunda mücadele eden Pamukovaspor haftalardır galibiyete hasret kaldılar

Sakarya Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Pamukova Gençlergücü ve B Grubunda mücadele eden Pamukovaspor haftalardır galibiyete hasret kalırken ligin 14. Haftasında kendi sahalarında rakiplerinden üç gol yiyerek taraftarlarını üzdüler.

Pamukova’nın iki temsilcisi de üç golle mağlup oldu..

Süper Amatör B Grubunda mücadele eden Pamukovaspor Cumartesi günü Pamukova Atatürk stadında oynadığı amaçta rakibi Kocaalispor’a 3-1 yenilirken, Süper Amatör A Grubunda mücadele eden Pamukova Gençlergücü dün Pamukova Atatürk stadında Kalaycıspor’a 3-0 mağlup olurken taraftarlarını üzdü.

İki Pamukova takımından sorunlar yaşanıyor..

Ligin ikinci yarısında Süper Amatör Kümede Pamukova’yı temsil eden Pamukovaspor ve Pamukova Gençlergücü galibiyet yüzü göremezken iki takımda yaşanan sorunlar sonrası geçtiğimiz hafta, iki kulüp yönetiminden bir açıklama gelmişti. Açıklamada iki takımında gerekli maddi desteği göremediğinden sorunlarla karşı karşıya olduğu ve gerekli destek verilmez ise Pamukova’nın Süper Amatör Küme de ki iki temsilcisinin de küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağı belirtilmişti.

İlçe Kaymakamı, İş adamları ve Fabrikaların sessizliği sürüyor..

Pamukovaspor ve Pamukova Gençlergücü İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, iş adamları ve Pamukova da faaliyet gösteren fabrikaların gerekli desteği vermesini beklediklerini belirtmişler ama geçen zaman içinde ne İlçe Kaymakamın dan, ne iş adamlarından, nede İlçe de faaliyet gösteren fabrikalardan olumlu bir cevap gelmemişti.

03 Şub 2014 - 01:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.