İki başkan mazbatalarını aldılar..

Tekrar Pamukova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Rıdvan Şahin ile rakipsiz tek liste ile Pamukova Esnaf ve Sanatkarla Odası başkanı seçilen Sabri Günay mazbatalarını aldılar..

İki başkan mazbatalarını aldılar..
İki başkan mazbatalarını aldılar..
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 5’inci dönem tekrar Şoförler Odası Başkanı seçilen Rıdvan Şahin ve Hafta içi rakipsiz tek liste ile Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Gıyasettin Kaya an aldılar.

İlçe seçim kuruluna mazbatalarını almak için berberce giden iki başkanı Seçim Kurulu Müdürü Gıyasettin Kaya tebrik ederken, mazbatalarını alan iki başkan Kaya teşekkür ettikten sonra bir birlerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

08 Şub 2018 - 23:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.