İdris Güner Ak Partiden aday adayı oldu..

Pamukova Ak Partide hareketli saatler yaşandı.. İdris Güner Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkanlığı aday adaylık başvurusunu İlçe Teşkilatına yaptı..

Makine Mühendisi Pamukova belediyesi, Büyükşehir belediye meclis üyesi İdris Güner dün Ak Parti İlçe Teşkilatına yanında bir gurupla gelerek 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimler için aday adaylık başvuru evraklarını İlçe Başkanı Fatih Akın’a teslim etti.

Başvurusunu İlçe Başkanı Fatih Akın’a teslim eden İdris Güner, Pamukova için hizmete talip olduğunu ifade ederek, “ Bugün aday adaylığı başvuru evraklarımı İlçe Başkanı Fatih Akın’a teslim ettim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim “ dedi.

İdris Güner Kimdir?

1964 SAKARYA, PAMUKOVA, HÜSEYİNLİ KÖYÜ DOĞUMLU, EVLIYIM İKİ (2) ÇOCUK BABASI OLAN GÜNER, EMEKLİ VE KENDI İŞLETMEMSİGÜNER MÜHENDİSLİK’İN FİRMASİNIN SAHİBİ.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ MEZUNU.

GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÜKSEK LİSANS YAPTI. HALEN PAMUKOVA BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK GÖREV YAPIYOR.

13 Kas 2018 - 04:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.