Hüseyin Eryiğit’ten CHP İlçe yönetimi ile özel toplantı..

Pamukova Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit, CHP Pamukova İlçe Örgütü ile özel bir toplantı yaptı. Toplantıda seçim çalışmaları ve listeler konuşuldu..

Pamukova Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit, CHP Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile dün akşam bir araya geldi.

Fotoğraf alınması sonrası basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, bu zaman kadar yapılan seçim çalışmaları, bundan sonra yapılacak çalışmaların ve belediye meclis üyeliklerinin konuşulduğu ifade ediliyor.

Toplantıda Millet İttifakı adayı Hüseyin Eryiğt’in, İYİ Parti ve CHP İlçe yönetimleri ile uyum içinde çalıştığını, bunun kendi açısından memnuniyet verici olduğunu ifade ettiği belirtiliyor.

05 Şub 2019 - 09:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.