Hilal FM Medyabar bünyesine katıldı

Sakarya'da 1994 yılında 104.00 frekansından yayına başlayan ilk radyolardan olan Hilal FM Medyabar Multi Medya Haber Reklam Tanıtım Hizmetleri bünyesine katıldı ve kısa bir süre sonra 'Radyo 264' olarak yayın hayatına başlayacak..

Sakarya'da 1994 yılında 104.0 frekansından yayın hayatına başlayanşehrimizin köklü radyolarından Hilal FM'in yayıncısı olan Sakarya Hilal Radyo Televizyonculuk A.Ş.nin hisselerinin tamamı, Medyabar Multi Medya Reklam Tanıtım Hizmetleri tarafından alındı..

Hisselerin tamamı Medyabar tarafından alınan Hilal FM, devir işlemlerinin ardından yeni yayın politikası ile yola ''Radyo 264" olarak devam edecek.

Medyabar Multimedya Haber Reklam Tanıtım hizmetleriGenel Yayın YönetmeniAziz Güvener, Hilal FM'nin Medyabar.com bünyesine katılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi

"Medyabar Grup olarak gerek Medyabar.com gerekse de ilçe ve spor sitelerimiz ile doğru ve ayrıntılı haberleri vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz internet üzerinden canlı yayın programlarını daha ileri seviyeye taşımak için , yeni bir projemizi daha hayata geçiriyoruz.

İlimizde 104.0 frekansından uzun yıllardır yayın hayatını sürdüren Hilal FM artık Medyabar bünyesinde önümüzdeki günlerden itibaren 'Radyo 264' olarak yayınını sürdürecek..

Sakarya Hilal Radyo ve Televizyonculuk A.Ş'nin hisselerinin Medyabar tarafından alınırken, devir işlemlerinin de sonuna gelindi.

Profesyonel destek ile sürdürülen yenileme çalışmalarının ardından,teknolojik sistemlerin kullanılacağı radyo 'Radyo 264' olarak yayına devam edecek.

Medyabar'ın tecrübeli ekibiyle şehirden haberlerin ağırlık kazanacağı Radyo 264'te, haber, tartışma ve sohbet programları ile kaliteli müzikler Sakaryalılarla buluşacak."

07 Tem 2015 - 00:02 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.