Her gün bu su dolu alt geçitten geçiyorlar..!

Pamukova Şeyhvarmaz Mahallesinde D-650 kara yolu üzerinde bulunan ve mahalleye tek bağlantı yolu üzerindeki alt geçit günlerdir yağmur dolayısı ile suyla dolu ama nereye başvurdularsa sonuçlamadılar..

Her gün bu su dolu alt geçitten geçiyorlar..!
Her gün bu su dolu alt geçitten geçiyorlar..!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova Şeyhvarmaz Mahallesi sakinlerinden Whatsapp hattımıza gönderilen mesajda D-650 kara yolu üzerinde bulunan ve mahalleye tek bağlantı yolu üzerinde bulunan alt geçidin günlerdir yağmurdan dolayı su ile dolu olduğunu, suyun boşaltılması, mağduriyetlerinin giderilmesi için nereye müracaat ettiyseler sonuç alamadıklarını ifade ederek mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Traktörleri ve araçları ile her gün su dolu alt geçitten geçmek zorunda kalan yaya olarak geçmediklerini ifade edilen Şeyhvarmaz Mahallesi sakinleri yetkililerin sorunlarını bir an önce çözmesini bekliyor.(Haber: Levent Tüysüz)

08 Mar 2018 - 04:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.