Hemşireler gününü pasta keserek kutladılar..

Türk Sağlık-Sen Pamukova İlçe Temsilciliği 12 Mayıs Dünya Hemşireler Gününün de Pamukova İlçe Hastanesinde görev yapan hemşirelere pasta sürprizi yaparak kutladı..

Hemşireler gününü pasta keserek kutladılar..
Hemşireler gününü pasta keserek kutladılar..
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Sağlık-Sen Pamukova İlçe Temsilcisi Barış Sözen ve Hastane Temsilcisi Osman Belek 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısı ile sağlık ordusunun fedakar melekleri hemşirelere, üstünde “Türk Sağlık-Sen Hemşireler Gününüz Kutlu Olsun yazılı pasta yaptırarak sürpriz yaptı.

Pamukova İlçe Hastanesinde görev yapan hemşireler ile beraber kesilen pasta sonrası, hemşireler yılda bir kez de olsa hatırlamanın güzel olduğunu ifade ederek Pamukova Türk Sağlık-Sen Temsilciliğine teşekkür ettiler.

Türk Sağlık-Sen Pamukova Temsilcisi Barış Sözen ise hemşirelik mesleğinin güç çalışma şartlarını gerektiren özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde bulundurduğunu ifade ederek, “ İnsan hayatının ve İnsana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır, sevgi ve özveri ile çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugüne gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyorum “ dedi.

13 May 2016 - 00:57 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.