Fevziye Mahallesi iftarda misafirlerini ağırladı..

Pamukova Fevziye Mahallesinde geleneksel iftar yemeği verildi. Çok sayıda misafirinde katıldığı iftar yemeğinde birlik beraberlik mesajı verildi..

Pamukova Fevziye Mahallesi, ramazan dolayısı ile Mahallede iftar yemeği verdi. Ev Sahipliğini Fevziye Mahallesinin genç muhtarı Bahadır Taşkın,azalar ve mahallenin yaptığı iftarda, mahalleli misafirlerini ağırlayıp birlik, beraberlik mesajı verdiler.

Pamukova’ya bağlı bir çok mahalle muhtarının ve misafirlerin katıldığı iftarda, kurulan çadırların altında akşam ezanının okunması ile hep birlikte oruçlar açılıp dualar edildi.

Fevziye Mahalle Muhtarı Bahadır Taşkın, “ Mahallemizde misafirlerimizin de katılımı ile iftar programı gerçekleştirdik. Emeği geçen itar programımıza katılan herkesten Allah razı olsun. Birlik, beraberlik içinde geçireceğimiz nice ramazanlar diliyorum “ dedi.

25 May 2019 - 12:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.