Ferudun Turan 2019 için kondisyon depoluyor..!

Pamukova'nın eski Ak Partili Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan önümüzdeki seçimlerde yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladıktan sonra kondisyon depoluyor..

Ferudun Turan 2019 için kondisyon depoluyor..!
Ferudun Turan 2019 için kondisyon depoluyor..!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Önde gelen siyasetçi

Pamukova İlçesinde 2004-2009 yıları arasında Belediye başkanlığı yapan iş adamı ve Pamukovanın önde gelen siyasetçileri arasında bulunan Hikmet Ferudun Turan 2019 mahalli seçimlerine olağan üstü güç ile hazırlanıyor.

Var gücü ile çalışıyor

Siyasi görüşmeler ve çalışmalarının yanı sıra tam formda kalabilmek için spor' a da çok önem veren Hikmet Ferudun Turan özellikle kondisyon depolamak için var gücü ile çalışıyor.

Kararı olumlu karşılandı

İlçede Belediye başkanlığı yaptığı yıllarda “Pamukova her zaman her şeyin en iyisine layıktır” sloganını çalışma programının en başında tutan ve iz bırakan Pamukova’nın Cihadiye mahallesi sakinlerinden Hikmet Ferudun Turan 2019 mahalli seçimlerinde tekrar Başkan adayı olacağını şimdiden açıkladı ve çalışmalara son hızla başladı.

Pamukova’lılar eski Ak partili başkan Hikmet Ferudun Turan’ın tekrar başkan adayı olacağı yolumdaki kararını olumlu karşıladılar.

26 Ara 2017 - 00:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.