Erdoğan Isır Gökoğlunun hayır duasını aldı

CHP Milletvekili adayı olması beklenen Erdoğan Isır çalışmalarına hız verdi

Erdoğan Isır Gökoğlunun hayır duasını aldı
Erdoğan Isır Gökoğlunun hayır duasını aldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

CHP’den Milletvekili aday adayı olması beklenen Erdoğan Isır, İlçeleri tek tek ziyaret ederken sivil toplum kuruluşları ile eski İlçe başkanlarına ziyaretlerini de sürdürüyor. Isır, Sakarya Taşeron İşçileri Derneği Başkanı Bahtiyar Bodur ile Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Aydın’ı ziyaret etti.

Gökoğlu’nun hayır duasını aldı..

Ziyaretlerine Sakarya’nın yanı sıra Pamukovada sürdüren Isır, İlçe’nin siyaset duayenlerinden eski CHP İlçe başkanı İsmail Gökoğlu’nu hasta yatağında ziyaret etti. Gökoğlu, Isır’ın ziyaretinden mutlu olduğunu, kendisinin çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve başarılı olacağına inandığını belirterek, “ Çıktığın yolda Allah yardımcın olsun. Seni gururla takip ediyorum “ dedi.

Isır “ Başkanımız Gökoğlu’nun değerli düşünceleri bizim için önemli “

Erdoğan Isır ise uzun süredir rahatsızlığı devam eden İsmail Gökoğlu’nu moralli ve iyi gördüğü için memnun olduğunu ifade ederek “ Sayın başkanımız Gökoğlu bizim duayenimiz. Onun değerli düşüncelerini almak, o düşüncelerin ışığında çıktığımız yolda yürümek istiyoruz “ dedi.

Isır,daha sonra hac vazifesini yapıp İlçe’ye dönen Ahmet Güral’ı da evinde ziyaret etti.

Isır’dan Sivil toplum örgütlerine ziyaret..

Sakarya Taşeron İşçileri Derneğinin kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında başkan Bodur dan bilgiler alan Isır, "Taşeron işçiliği sistemi, bizim çalışma yaşamı gerçeklerine uymayan, çalışanların köleler gibi sömürüldüğü bir sistemdir. Ortaçağ zihniyetidir “ dedi

Bahtiyar Bodur ise " Sayın Isır’ın emek sorunlarına ve özel olarak ta Taşeron işçilerinin sorunlarına gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz. Örgütlü bir mücadele ile bu çağdışı uygulamayı tarihe gömeceğiz. " dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şubesini de ziyaret eden Isır,hafta sonu yapılacak Kongre için başkan Erol Aydın’a başarılar diledi.

18 Eki 2014 - 00:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.