En çok şikayet edilen 4 İlçeden biri Pamukova..!

Sakarya genelinde toplu ulaşımda kullanılan Kart 54 kapsamındaki ‘serbest kart’ uygulamasında en çok şikayetin Pamukova, Geyve, Karasu ve Sapanca otobüslerinden geldiği belirtildi.

Pamukova-Geyve-Sapanca

Özellikle serbest kart sahibi yaşlıları bilen Geyve-Pamukova ve Sapanca otobüs sürücülerinin duraklarda durmadığına ve yolcuları almadığına yönelik şikayetlerin bir hayli fazla olduğunu belirten Kart 54 yetkilileri, “Bunun yanı sıra serbest kart sahiplerine iyi davranılmadığı hakarete uğradıkları yönünde bize şikayetler geliyor” dediler.

Karasu’dan toplu basma

Karasu halk otobüslerinin sürücülerinin kartları binerken bastırmadıkları ve araç içinde toplayarak cihaza toplu şekilde okuttuklarını belirten Kart 54 yetkilileri, “Eğer serbest kart iki kere okutulursa ‘yetersiz bakiye’ anonsu verir. İşte bu şekilde ‘yetersiz bakiye- geçersiz kart’ denilerek para istendiği veya Karasu yerine Kocaali okutularak fazla para karttan geçirildiğine yönelik şikayetler geliyor” dediler. (Kaynak: Yenigün Gazetesi)

21 Eyl 2018 - 13:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.