Emekli Yarbaya öz kızına cinsel istismar suçlaması..!

Emekli Yarbay M. M. G.'a Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından öz kızına cinsel istismardan dava açıldı. İŞTE İĞRENÇ OLAYDA KIZIN MİDE BULANDIRAN İDDİALARI..

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, M. G.'ın davranışlarının kızının 12 yaşına girdiği 1993 yılından itibaren değiştiği, bu davranışlarının uzunca bir süre devam ettiği belirtildi.

M. G.'ın geceleri kızının odasına girmeye başladığı ve burada kızını istismar ettiği, bunun 2014'e kadar sürdüğü aktarıldı.

Öz kızının durumu annesi ile paylaştığı, annenin bu olay nedeniyle boşanmaya niyet ettiği kaydedildi. İddianamede baba M. G.'ın 65 yıl 7 ay 15 güne kadar hapsi istendi.

Psikolojik tedavi

Cumhuriyet Gazetesi'nden Canan Coşkun'un haberine göre;Soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla ifade veren psikiyatrist ise, istismara uğrayan öz kızın 12 yaşından itibaren babası tarafından elle ve sözlü olarak taciz edildiğini, babasının her fırsatta gündüz ver gece yalnız olduğu zamanlarda yatağında, banyoda bedenine cinsel organını değdirerek tacizde bulunduğu söylediğini anlattı. Olayı önce abisine anlattığını ancak inanmadığını, annesinin ise olayın üstünde çok fazla durmadığını söylediğini aktardı.

Psikiyatristin yaptığı muayenede depresyon bulguları ve irritabilite, sürekli rüyalarda görme, kabus ile uyanma, her türlü hatırlatıcı ile olayı hatırlama, erkekler ile ilişki kuramama, daha erkeksi giyinme, özgüven bozukluğu ve geleceğe yönelik beklentilerinin kalmaması şeklinde bulgular görüldü.

Ölüm düşünceleri

Müştekinin 25 Mart 2015'te Adli Tıp Polikliniğine başvurduğu, muayenede tedirgin olduğu, sık sık ağladığı, yoğun depresif ve anksiyete temalı düşünceler, güvensizlik, değersizlik, suçluluk düşünceleri, pasif ölüm düşünceleri olduğu aktarıldı. Travma sonrası kişilik bozukluğu tespitinin yapıldığı cinsel istismar mağdurunun sağlığının ve algılama yeteneğinin basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek durumda, tedavisinin devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Suçlamaları kabul etmedi

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 17 Haziran'da yapılan ilk duruşmada ifade veren baba M. G., suçlamayı reddederek, 'vahşi bir saldırı' ile karşı karşıya olduğunu öne sürdü. M. G., ifadesinde şunları söyledi:

"Kızım alçakça 2015 senesine değin benimle karı koca hayatı sürdürdüğü anlamına gelen ifadeler verip bunun delilleri olduğunu söyleyebilmektedir. Bunların hiçbiri doğru değildir. Böyle bir iddianın yaşandığı evde normal bir insan kalamaz. Mantığın gereği olarak da fırsat bulunduğunda ayrılır. Öyle ki 2004 senesinde oğlum mühendis çıktı. Ardından da 2006 senesinde de kızım mühendis çıktı. Buna rağmen bu evde yaşamayı sürdürdüler. Esasında bu alçakça iddialar benim boşanma davasını gündeme getirmem sonrasında ortaya çıkmıştır. Kızımın bu boşanma olayında başrolde oynamasının sebebi benim kanımca annesi olan B....'in gelişen aşamada kızımı boşanma sebebi olarak görmesinden kaynaklanmıştır. Kızım yaşadığı bu manevi baskı neticesinde intihar eylemcisi gibi davranışlar sergiler hal almıştır"

Dürbünle izlemiş

Duruşmada konuşan M. G.'ın kızı ise, babasının küçükken kendine uyguladığı cinsel istismardan örnekler sıraladı. İfadesinde şunları kaydetti:

"Biz banyo yapıp bornozla dışarı çıktığımızdan bornozu açtırarak vücudumuza bakardı. Bunu hem bana hem ağabeyime yapardı. Ben babamın beni sevdiğini hiç hatırlamam. Kendisi bana hep kötü davranırdı. 2014 senesinin bahar aylarında yaşanan bir dürbün olayı vardır. Babam evde iken banyoya girmiştim. Banyodan bornozumu giyerek dışarıya çıktığımda odama geçtim. Başımı çevirip baktığımda, daha önce kapalı bıraktığım perdenin yarı açık durduğunu gördüm. O anda bornozu çıkartmıştım. Çıplak bir halde idim. Perdenin aralık olduğunu görünce hemen kapatayım istedim ve acaba kimse beni gördü mü diye düşündüm. Bizim evin karşısındaki rampada babamın tek başına araç içerisinde oturup elinde dürbünle bana baktığını gördüm. Çocukluğumdan beri kendisi hep pornografik yayınların olduğu televizyon kanallarını açardı"

"Parmağını yalatıyordu"

6 Haziran'da İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanık sıfatıyla ifade veren ağabey Ş. G. ise ifadesinde, geçmiş yıllarda babasının bilgisayarda arama motoruna kız kardeşinin ismini yazıp 'seks' diye arama yaptığını bizzat gördüğünü söyledi.

Anne B... G. ise tanık sıfatıyla verdiği ifadesinde,"Babası mutfakta salatayı yapıp eliyle karıştırdıktan sonra ellerini kızıma yalatıyordu. Bu durum benim hoşuma gitmiyordu. Eşime 'neden böyle yapıyorsun' diye sorduğumda bana sırıtarak gülüyordu"dedi.

Anne G., kızı doğduğunda babasının onu hiç benimsemediği hatta 2 yaşına kadar nüfusa kaydetmediğini belirtti. Anne G., eşinin dürbünle kızını arabanın içinde izlediğini de ifadesine ekledi.

22 Haz 2016 - 15:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.