CHP'li kadınların tren garındaki 12'inci eylemi

CHP Kadın Kolları , ‘Ada Treni Adapazarı Garı'na gelecek' sloganıyla gar binası önünde 12. Eylemi gerçekleştirdi.

CHP'li kadın kollarının yaptığı eylem sonrasında basına servis edilen açıklama şöyle:

''Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, Dağları delmekle övünenler 1 KM demiryoluna gelince niçin proje çizmek yerine yan çiziyorlar.

Hafif raylı sistem kuracağız diyenler 1 kilometrelik yolu niçin ulaşıma açamıyorlar.

Haftalardır '' Buradan iktidar partisi yöneticilerine ve İlimizi ilçemizi yönetmeye talip olan tüm siyasilere yeniden sesleniyoruz. Ada trenini önemseyen bizler inandırıcılığınız adına bu meydana gelerek projelerinizi halk anlatmanız ve projelerinize sahip çıkacağınız konusunda söz vermeniz için sizleri bu meydana davet ediyoruz. Gelin, halka bu sorunun çözüm yollarını anlatın.'' Dedik.

Ancak yine kapalı kapılar ardında yapacağız edeceğiz söylemleriyle karşımıza çıkıyorlar.

Yerden ya da havadan demiryolunun projeleri yapıldı mı?

Maliyet hesapları yapıldı mı?

Sayın Zeki Toçoğlu'da aynı 2014 seçimleri öncesi aynı sözü vermişti. TCDD 2015 bütçe çıkarmasına rağmen sayın Toçoğlu tren yolu yerine Balıklı çarşı projesiyle karşımıza çıkmış halkın tepkisi üzerine proje geri çekilmişti.

Bizler Ada treni ve Adapazarı garını sadece ulaşım olarak ta görmüyoruz. Bu eylemi siyaset üstü olarak görüyor ve her kesle iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu da beyan ediyoruz.

Azize Çeroğlu, Bu haklı isteğimiz yerine gelinceye kadar ve sizlerin desteği sürdükçe kararlıkla diren göstereceğimizin ve mücadelemizin devam edeceğinin bilinmesini istiyor sevgi ve saygı ile herkesi selamlıyorum dedi.

Eyleme CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkan Fatma Kurtuluş, İyi Parti yöneticileri, Makine ve Elektirik Mühendisleri odası başkanları, eski CHP yöneticilerinde Şevki Toker minik torunu ve Sivil Toplum Kuruluşları destek verdiler.'

03 Şub 2019 - 21:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.