CHP de Sadettin Tantan hamlesi..

Sakarya’da tek vekili bulunan CHP’nin daha fazla milletvekili çıkarmasını isteyen partililer İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan’a teklif götürüyor..

Bizimsakarya gazetesinin haberine göre,Geyveli Eczacı Ali Kaya’nın önderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan’ın aday gösterilmesi görüşü ağır bastı. Kaya’nın bu gelişmelerinden ardından Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’la görüştüğü öğrenildi.

MERAK EDİLİYOR

Kaya’nın bu girişiminin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün ziyaret ederek bu talebi dile getireceği bilgisi edinildi. CHP’de heyecan yaratan bu gelişmenin ardından Tantan’ın teklife ne cevap vereceği, olumlu bakarsa sıralamanın nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.(Bizimsakarya)

04 Eyl 2015 - 10:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.