Cevat Keser’i tutabilene aşk olsun! Hedef yüzde 70..!

24 Haziran seçimleri için en erken startı veren Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser dur durak bilmiyor. Gittiği her yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ve Cumhur ittifakı'na %70 oy istiyor.

Cevat Keser’i tutabilene aşk olsun! Hedef yüzde 70..!
Cevat Keser’i tutabilene aşk olsun! Hedef yüzde 70..!
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Hafta içi bir dizi programa katılan Başkan Keser hafta sonu da boş geçirmiyor. Cumartesi günü ilçe merkezindeki etkinliklere katılan Keser pazar günü Pınarlı, Bacı Mahalleri'nde düzenlenen Geleneksel Hıdırellez pilavlarına ve Kurtalan Yaylası'nda Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından yapılan Atış Bayramına katılarak binlerce kişiyle bir araya geldi.

Vatandaşın yoğun ilgi ve alaka gösterdiği Başkan Keser yer sofrasında hayır pilavını tattı, atış şenliklerinde nişan aldı, vatandaşlarla semaverde demlenen çaydan yudumladı. Geniş bir halk kitlesiyle bir araya gelen Başkan Keser belediye ve hükümet olarak köylere yapılan hizmetlerden bahsetti.

Türkiye'nin son dönemde büyük bir atılım gerçekleştirdiğinden bahseden Keser, "Bu atılımların artarak devam etmesi ve 2023 hedeflerine ulaşılması için sizlerden Ak Parti'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a %70 oy istiyorum. 24 Haziran'da yapılacak seçim Milletimiz için Ülkemiz için hayırlı olsun. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için milletimiz en güzel kararı verecektir. Rabbim Vatanımızı, Milletimizi, Devletimizi her daim güçlü ve müreffeh kılsın. 24 Haziran'daki seçim, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demek için atılan en doğru adımdır. Pamukova olarak her daim ülkemizin geleceğine, AkPartimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü ve etkili desteği verdik bu seçimde de vereceğiz evvel Allah'ın izniyle. Pamukova daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımızın yanında olacak.24 Haziran'da milli irade tecelli edecek. Yeni Bir Kutlu Yürüyüş; Yeni Bir Diriliş; Yeni Türkiye, Büyük Türkiye için gece gündüz çalışacağız"

14 May 2018 - 03:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.