Bir değil iki değil üç değil her yağmurda aynı manzara..!

Pamukova İlçe Merkezinde D-650 karayolu üzerinde bulunan ve günde binlerce aracın kullandığı alt geçit’in her yağmurda göle dönmesine bir türlü çare bulunamıyor..

Pamukova İlçe Merkezinde D-650 Karayolu İstanbul-Antalya yolu üzerinde bulunan ve her gün binlerce aracın geçtiği altgeçit’in her yağmur gölet’e dönüp ulaşıma kapanması Karayolları yetkililerinin bu duruma çare bulamaması tepkilere neden oluyor.

Çözüm bulunamıyor..!

Altgeçit’in suyla dolmasını fark edemeyen araçların maddi hasarlı kazalara maruz kalması, Karayolları yetkililerinin her yağmurda defalarca ulaşıma kapanan alt geçit’te çözüm bulamaması hem ilçe halkının hem de araç sürücülerinin tepkisine neden oluyor.

“ Can kaybı yaşanırsa hesabını kim verecek? “

İlçe halkı ve sürücüler her yağmurda aynı manzaranın oluşmasına tepki göstererek, milyonlarca liraya mal olan alt geçit’te yağmur drenajlarının yeterli olmamasının büyük bir ihmal olduğunu ifade ederek “ Her yağmurda binlerce aracın kullandığı alt geçit trafiğe kapatılıyor. Milyonlarca liranın harcandığı alt geçit’te böyle bir ihmalin olmasını Karayolları yetkilileri izah edemiyor. Yağan her yağmurda defalarca ulaşıma kapatılan altgeçit için bir türlü çözüm bulunamıyor. Gece aniden bastıran yağmurlarda suyla dolan altgeçidin suya dolduğunu fark edemeyen sürücüler maddi hasarlı trafik kazalarına maruz kalıyor. Allah korusun yarın can kaybı olabilecek bir kaza meydana gelirse bunun hesabını kim verecek “ diyerek tepki gösterdiler.

Pamukova İlçe Merkezi içinden geçen D-650 karayolu üzerindeki altgeçit’in yağmurlarda su ile dolması ve günlerce suyunun tahliye edilmemesi nedeni ile ulaşıma kapatılması, trafiğin İlçe merkezine giren yan yollardan verilmesi İlçe’ye ulaşımı sağlayan yan yollarda trafiğin kilitlenmesine de neden oluyor.

İŞTE O ALT GEÇİTİN YAĞMUR SONRASI HALİ;

Her yağmurda aynı manzara_1 paylaşan: pamukovahalk

01 Eki 2015 - 11:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

02

- adi üstünde dalcik . dalin ve cikin . allah askina bir isimiz dogru olsun yaziktir bu harcanan paralara bunu yapanlar bukadarmi beceriksiz. eger derinlikten dolayi altyapiya tahliye edemiyorsan yol seviyesinden düsük iki kanalin icine otomatik devreye giren , bir pompa koyun ve suyu tahliye edin. millete bu rezillikten kurtulsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 11:45
01

- pamukovayı köy yapanlara.her sabah 9 da kafa bulur gibi tüm ilçede anons yapanlara oy moy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 11:45